Persberichten

Dichtbij.nl 10-10-2011

Care2Dance for a Wish 14 oktober P3

Uitgaan & Vrije Tijd   |   10 oktober 2011   |   auteur: Care2Dance

PURMEREND – Een uniek dance evenement met o.a. DJ Jean, Gino Lightner, MC Da Silva in de P3 op vrijdag 14 oktober waarbij de opbrengst van het feest naar Doe Een Wens Stichting en Geluk voor Puck gaat. Het is tevens de afsluiter van deze succesvolle actie.

Care2Dance er helemaal klaar voor
Care2Dance is een stichting die zich inzet om geld in te zamelen voor goede doelen d.m.v het organiseren van Dance-Evenementen en feesten. Op vrijdag 14 oktober kan in de P3 bij Care2Dance for a Wish uitgekeken worden naar één van Nederlands populairste dj aller tijden: DJ Jean. Daarom zijn zij ontzettend trots dat hij op hun feest komt draaien om geld in te zamelen voor Doe Een Wens Stichting.

Ook Wesley deWolf en de vaste Care2Dance dj’s Mikee, Mister T en Zion zijn
aanwezig en als knaller komt legende Gino Lightner het feest afsluiten  met zijn techno beats. Onze Host van deze avond is niemand minder dan MC Da Silva en om de avond compleet te maken zal VJ The Real T haar unieke videoperformance weergeven. 14 Oktober in de P3 Purmerend: de gehele opbrengst van het feest gaat naar Doe een Wens Stichting en naar Stichting Geluk voor Puck, dus ook jouw entreegeld! Kortom je steunt een goed doel en hebt een top avond met dit unieke feest.

Tevens is het de afsluiter van de succesvolle actie Geluk voor Puck en het laatste feest van Care2Dance in de P3. Dus hier moet je bij zijn geweest. So see you there @ Care2Dance (18+)

NHD 11-7-2011


Gezinsblad 15-06-2011

Care2Dance dit jaar voor Doe Een Wens Stichting

Na zich drie jaar voor KiKa te hebben in gezet gaat Stichting Care2Dance dit jaar geld inzamelen voor Doe Een Wens Stichting. Doe Een Wens vervult de liefste wens van ernstig zieke kinderen. Hiermee wil zij de kinderen, die zo vaak al patiënt zijn, de kracht geven om kind te zijn.
Net als elk jaar is het feest weer in de Zuidoost Beemster alleen nu wat eerder in het seizoen en wel op zaterdag 9 juli. Dit keer voor het eerst met een hele band namelijk de gloednieuwe formatie Cherry Pitt met de Purmerenders Rene van Eijsden en Marit Knuvelder. Er wordt gestart met ’80s en ‘90s met dj Benno en om af te sluiten met verschillende soorten dance. Care2Dance heeft het voor elkaar gekregen dat naast de resident dj’s Mister T, Mikee en Zion, JP een set neer komt zetten onder de naam Lonestriker. Alles bij elkaar een formule om er een schitterende dag van te maken en veel geld op halen voor het goede doel.

Purmerends Nieuwsblad 25-11-2010

PURMEREND – Care2Dance for KiKa, het feest dat afgelopen 29 oktober werd gehouden in P3, heeft in totaal 3089 euro opgebracht voor KiKa. Stichting Care2Dance heeft met hun fantastische feest in de P3 afgelopen 29 oktober dit mooie bedrag opgehaald. Mede dankzij de sponsors en artiesten die zich hebben ingezet hebben ze dit voor elkaar gekregen. Ook de opening van veilingsite Crash House heeft er 560 euro aan bijgedragen om KiKa te steunen. Voor de foto’s van het feest kun je kijken op www.care2dance.nl.

Leave a Reply

  • Care2Dance op You Tube

    Er staan ook filmpjes op YouTube.com ! Zoek op Care2Dance en je vindt ze vanzelf!
  • Reacties