Vorige feesten

7-8-2011

Op vrijdag 14 oktober is de P3 helemaal klaar voor de 2e editie van Care2Dance!

Dit keer, net als het buitenfeest afgelopen juli, wordt het feest gehouden voor Doe Een Wens Stichting: daarom Care2Dance for a Wish. Tevens hebben we besloten om ook Stichting Geluk voor Puck te ondersteunen door 25% van de opbrengst van het feest over te maken!
Er kan uitgekeken worden naar één van Nederlands populairste dj aller tijden: DJ Jean. Een naam die niet meer weg te denken is uit de hedendaagse nationale en internationale clubscene. Bekend om z n draai “skills”, berucht om z n rebelse en losbandige levensstijl maar vooral dj in HART EN NIEREN! Daarom zijn wij ontzettend trots dat hij op ons feest komt draaien om geld in te zamelen voor Doe Een Wens Stichting.
Uiteraard allemaal naast de Care2Dance dj’s Mikee, Mr T en Zion waarbij laatstgenoemde afgelopen Cityslam van Reuring op zijn kop zette en in de dance arena iedereen in beweging kreeg.
Als knallende afsluiter komt topper en legende Gino Lightner het feest afsluiten. Geboren in Philadelphia en zijn carrière ook al begon in 1989 en deed kort daarna in de Nederlandse house scene zijn opkomst en daarin nog steeds enorm succesvol is.
Dit keer is er ruimte gecreëerd voor jong talent om ze zo een kans te geven en ervaring op te doen in de line-up tussen grote artiesten. Care2Dance for a Wish wordt daarom vergezeld met de jonge Purmerender Wesley de Wolf.
Als extra klap op de vuurpijl zal op deze bijzondere avond MC Da Silva zijn stem laten horen. Iedereen heeft hem wel eens aan het werk gezien tijdens HQ, Dance Valley, Impulz of Dancetour. Om de avond compleet te maken zal VJ The Real T haar unieke videoperformance weergeven met haar sfeerbepalende beelden. Als knallende afsluiter komt topper en legende Gino Lightner het feest afsluiten met zijn old school techno beats.

11-7-2011

Wauw wat was het weer een te gek feest bij Care2Dance for a Wish Gardenparty !! Het weer zat helemaal mee en hebben we gewoon het hele feest zon gehad met een heerlijk briesje. Dj Benno bracht de sfeer er al goed in en vervolgens Cherry Pitt die op het podium knalde en iedereen helemaal los kreeg. Daarna nam Mister T het over en de een danste en de ander lag heerlijk te chillen op een tuinkussen na de heerlijke barbecue met de lekkerste saté saus en heerlijk vers fruit. Na Mikee kwamen als surprise Tuijps Twirl & Showgroep uit Volendam waarna dj JP de dansvloer met gemak weer vol kreeg om de avond met lichtshow af te laten sluiten door Zion. Met alleen maar vrolijke en blije gezichten was iedereen zichtbaar aan het genieten.
Alles bij elkaar zal het een hele uitdaging worden om dit jaar weer te overtreffen in 2012. Zo is er dankzij alle artiesten en sponsors, dit keer zonder donateurs, samen met de handleesdames, die al goed waren voor € 270, – een fantastisch mooi bedrag voor Doe Een Wens stichting en inloophuis Wij-allemaal opgehaald van € 2.063,32.
DJ Benno, alle leden van Cherry Pitt met daarbij Janneke, Tim en Wout,  JP, Tomsart en de vrijwilligers Tristan, Bert, Jeannette, Michael,  Rick en Nadine, Ezra, Jan Roohé, André Leijdekker, de jongens Rbe  Licht En Geluid, Audio80, Fotograaf Marc Gooijer, de handleesdames Geri Arentsen en Francien Bredewout bedankt voor jullie inzet. Dankzij jullie hebben wij dit voor elkaar gekregen.

Check de foto’s op de site !!

7-4-2011

Care2Dance Kick Off

Stichting Care2Dance gaat het nieuwe seizoen aftrappen in de Celtic Inn in de Weeshuissteeg 15 te Purmerend.
Op zaterdag 16 april gaan de Care2Dance DJ’s Mister T, Mikee en Zion voor een knal feestje zorgen, zoals jullie dat van ons gewend zijn, om alvast een warm te worden op wat er allemaal komen gaat dit seizoen. Dus wees erbij!

1-3-2011

Care2Dance heeft besloten, hoe belangrijk wij KiKa ook vinden, om ons dit jaar voor een ander belangrijk doel in te gaan zetten namelijk Doe Een Wens Stichting.

Doe Een Wens Stichting Nederland heeft als doelstelling “het vervullen van de liefste wens van kinderen tussen de 3 en 18 jaar met een levensbedreigende ziekte”. Hun streven is om de wenskinderen een ervaring van hoop en kracht te geven. Weg van ziekenhuis, artsen en behandeling om zich even geen patiëntje te hoeven voelen. Ook de ouders, broertjes en/of zusjes worden bij de uitvoering van de wens betrokken.

Vanaf de oprichting van de Doe Een Wens Stichting Nederland in 1989 hebben zij al vele hartenwensen kunnen vervullen, zoals de wens van Joost. Hij wilde niets liever dan een dag piraat zijn. Het werd voor Joost en zijn familie een dag om nooit meer te vergeten! Deze en andere wensen kunnen zij alleen realiseren dankzij de inzet en creativiteit van hun vrijwilligers, de medewerking van veel betrokkenen en de financiele steun van donateurs.

Voor meer informatie zie de website van Doe een wens Stichting www.doeeenwens.nl

Care2Dance for KiKa; House Classics 29-10-2010

Het eerste feest van Care2Dance was een groot succes in de P3. Het was al vroeg druk waardoor het feest direct kon beginnen en de sfeer er al op tijd in zat. Mister T opende de avond gevolgd door Mikee waarna Marit Knuvelder onder begeleiding van Zion het dak er af zong met de klassieker Sweet Dreams. Daarna kwamen de meer bekende dj’s als Spider en Astrid die hun nieuwere en oudere classics lieten horen om de avond knallend af te sluiten met niemand anders dan JP. Ook werd er een tissu act opgevoerd midden aan het plafond in de zaal, wat een speciale tint gaf aan de avond. De aankleding had iets van Cirque du Solleil met gigantische bloemen en harten. De geweldige lichteffecten werden gedaan door Gerard Maijenburg, de man die bij Sensation ook voor de lichtshow gezorgd heeft. Om de avond helemaal compleet te maken werden er top of the cream, geweldige VJ beelden verzorgd door VJ The Real T. De sfeer was opperbest, wat mede te danken was aan de mensen in de P3 zelf, met eigenlijk alleen maar blije gezichten. Door de vele enthousiaste reacties zal er ongetwijfeld een vervolg komen! Wie er niet was heeft echt wat gemist ! De foto’s van het feest staan ook al on-line! Check it out !
25-11-2010
De opbrengst van het feest is bekend! Het feest heeft heeft in totaal 3089 euro opgebracht voor KiKa. Mede dankzij de sponsors en artiesten die zich hebben ingezet hebben we dit voor elkaar gekregen. Ook de opening van veilingsite Crash House (www.crashhouse.com) heeft er 560 euro aan bijgedragen om KiKa te steunen. Wat in ieder geval een fantastische bijdrage is dat de medewerkers van de P3 hun fooi van de avond ook hebben afgestaan aan Care2Dance om het bedrag voor KiKa te verhogen !

Leave a Reply

  • Care2Dance op You Tube

    Er staan ook filmpjes op YouTube.com ! Zoek op Care2Dance en je vindt ze vanzelf!
  • Reacties