Resident DJ’s

De resident DJ’s van Care2Dance:

Mikee


Mister T.

Teun Pauw is geboren in 1954 in Purmerend. In 1996 kwam hij door vrienden in contact met Dance muziek. Wat startte als een hobby op een stereoset met cd’s groeide uit tot het serieuze werk op vinyls.
Toen hij besloot een mix CD te maken had hij een naam voor zichzelf nodig en zo werd hij Mister T. Zijn stijl en keuze van muziek werd door meerdere verschillende mensen zeer gewaardeerd en zo werd hij een veel gevraagd dj op privé feesten. Ook heeft hij al in verschillende kleine clubs gedraaid. Zijn woonkamer is nu ook al omgebouwd tot een kleine club met alles er op en eraan. Nu heeft hij van tijd tot tijd zijn eigen privé feestje, waar hij zich helemaal kan laten gaan met zijn muziek. Zijn muziekstijl is heel gevarieerd en laat zich ook niet vangen in een en dezelfde stijl en draait gewoon wat voor hem op dat moment goed voelt. Van Trance, Progressive, Techno tot de wat hardere stijlen.
Sinds kort heeft hij de mogelijkheden ontdekt van het maken van musiek op de computer. Dus wie weet wat we binnenkort nog meer van Mister T mogen verwachten.

Zion

Care2Dance DJ Zion (Jacco Bouwes) had zijn naam al bedacht in 1986 toen hij hem als graffiti naam voerde waarmee hij op dat gebied tussen de grote namen heeft gestaan. Nu heeft hij zijn creativiteit verplaatst in het mixen en maken van muziek. In de jaren 90 ging Zion al grote clubs en dancefeesten af en vond het op een gegeven moment de hoogste tijd om zelf achter de draaitafels te gaan staan. Sinds 2004 draait hij al verschillende stijlen achter en door elkaar van House, Progressive House, Trance, Techtrance, Hardtrance tot Hardstyle.
Kortom een out of the box dj die overal wel voor in is en afhankelijk van de avond lekker kan knallen.
Naast zijn dj gebeuren heeft hij een praktijk voor psychotherapie en is daarin gespecialiseerd in begeleiding van mensen met een levensbedreigende aandoening. Twee uitersten die Zion uitstekend in balans weten te houden, met de overeenkomst dat iedereen met een beter gevoel de deur uit gaat dan dat hij of zij binnen kwam. Dus een feel good dj die altijd wel zin heeft in een feestje.


  • Care2Dance op You Tube

    Er staan ook filmpjes op YouTube.com ! Zoek op Care2Dance en je vindt ze vanzelf!
  • Reacties